Servicii de intretinere si reparatii

Va oferim servicii de consultanta, proiectare, montaj sau instalare
Date de contact:
Adresa: Mogosoaia, Str. Eugen Barbu, Nr. 22, Ilfov
Telefon: 0314 326 075
Email: office@a-invest.ro

Intretinere echipamente

S.C ACILIU INVEST S.R.L oferă revizii, întreținere, service și mentenanță instalații climatizare, ventilație, centrale tratare aer, aer condiționat, pompe de căldură, centrale termice, instalații dezumidificare, instalații frigorifice, pompe circulație, tablouri automatizări.

Montare și punere în funcțiune a echipamentelor comercializate, reparații și service pentru toate produsele din categoria HVAC. Echipe bine pregătite profesional si cu dotări de ultima ora in ceea ce privește sculele si aparatele necesare lucrărilor specifice, pentru toate domeniile care intra in portofoliul nostru de activitate. Echipa este pregătită să răspundă tuturor cerințelor și tipurilor de montaj în HVAC.

Portofoliu

Am izbutit sa avem un portofoliu de clienti multumiti de serviciile si flexibilitatea de care am dat dovada in solutionarea problemelor tehnice aparute, clientii nostri sunt firme cunoscute cum ar fi: AFI MALL BRASOV, CONTINENTAL AUTOMOTIVE SIBIU, AFCON ELECTRA, MERCEDES CAMIOANE, CAMPUS SKANSKA, AQUILA CONSTRUCT, PIATA MURES BUCURESTI.

Clienti

In prezent colaboram cu un numar mare de firme de profil in ceea ce priveste piesele de schimb cat si echipamente noi.

Parteneri

Partenerii nostri sunt firme cunoscute in domeniu in tara, cat si in strainatate cum ar fi : TRANE, CARRIER, LG, VIESSMANN, ROMSTAL, BUDERUS, WILLO.