background

Despre noi

Va oferim servicii de consultanță, proiectare, montaj sau instalare

ACILIU INVEST a fost înființată în anul 2000 având ca prim obiect de activitate execuții și reparații de sisteme HVAC de diferite complexități, de la aplicații industriale până la cele casnice.

Colectivul și experiența acumulată în timp au dus la mărirea complexității lucrărilor în ceea ce privește sistemele de climatizare, tubulatură și cele frigorifice, dar și în instalații termice și electrice.

Portofoliu

Am izbutit sa avem un portofoliu de clienti multumiti de serviciile si flexibilitatea de care am dat dovada in solutionarea problemelor tehnice aparute, clientii nostri sunt firme cunoscute cum ar fi: AFI MALL BRASOV, CONTINENTAL AUTOMOTIVE SIBIU, AFCON ELECTRA, MERCEDES CAMIOANE, CAMPUS SKANSKA, AQUILA CONSTRUCT, PIATA MURES BUCURESTI.

Clienti

In prezent colaboram cu un numar mare de firme de profil in ceea ce priveste piesele de schimb cat si echipamente noi.

Parteneri

Partenerii nostri sunt firme cunoscute in domeniu in tara, cat si in strainatate cum ar fi : TRANE, CARRIER, LG, VIESSMANN, ROMSTAL, BUDERUS, WILLO.
background
ACILIU INVEST
Am înclinat spre alegerea unui personal tânăr bine calificat și dinamic pentru a răspunde cât mai bine solicitărilor dumneavoastră.Vă oferim servicii de consultanță, proiectare, montaj sau instalare și service la instalații și echipamente pentru climatizare, ventilare și încălzire.