Masuratori aeraulice si hidraulice

Va oferim servicii de consultanta, proiectare, montaj sau instalare
Date de contact:
Adresa: Mogosoaia, Str. Eugen Barbu, Nr. 22, Ilfov
Telefon: 0314 326 075
Email: office@a-invest.ro

Executam masuratori si reglaje aeraulice

Executăm măsurători şi reglaje aeraulice la sistemele de ventilație (centrale tratare aer, tubulaturi grile şi camere cu debite de aer controlat).
Echilibrarea aeraulică a sistemului atât în faza de proiectare, dar mai ales în momentul punerii în funcțiune are un rol foarte important în realizarea parametrilor de confort. Totul pleacă de la condițiile inițiale impuse în tema de proiectare. Pentru a atinge parametrii doriți de confort (temperatura interioară, calitate aer, umiditate, nivel de zgomot, viteza curenților de aer, etc) se determină, prin calcul, un debit de aer care să ducă la îndeplinirea simultană a acestor cerințe. Acest debit de aer este determinat pentru fiecare încăpere, iar după aceea, daca este cazul, împărțit pe mai multe guri de introducere sau evacuare. De aceea este foarte important să introducem sau să evacuăm exact cantitatea de aer calculată la nivelul fiecărui difuzor sau grilă, în caz contrar, cerințele de confort fiind evident neîndeplinite.

Executam masuratori si reglaje hidraulice

Executăm măsurători și reglaje hidraulice la sistemele de încălzire și răcire care sunt prevăzute cu ventile de echilibrare statică.
Ventilele de echilibrare statică se utilizează pentru proporționarea hidraulică a sistemelor de încălzire cu apă fierbinte şi în sistemele de climatizare.
Cu alte cuvinte, folosim ventilele pentru a menține sistemele hidraulice sau pneumatice la parametrii optimi de funcționare prin efectuarea de măsurători constante.

Portofoliu

Am izbutit sa avem un portofoliu de clienti multumiti de serviciile si flexibilitatea de care am dat dovada in solutionarea problemelor tehnice aparute, clientii nostri sunt firme cunoscute cum ar fi: AFI MALL BRASOV, CONTINENTAL AUTOMOTIVE SIBIU, AFCON ELECTRA, MERCEDES CAMIOANE, CAMPUS SKANSKA, AQUILA CONSTRUCT, PIATA MURES BUCURESTI.

Clienti

In prezent colaboram cu un numar mare de firme de profil in ceea ce priveste piesele de schimb cat si echipamente noi.

Parteneri

Partenerii nostri sunt firme cunoscute in domeniu in tara, cat si in strainatate cum ar fi : TRANE, CARRIER, LG, VIESSMANN, ROMSTAL, BUDERUS, WILLO.