Pompe caldura

Va oferim servicii de consultanta, proiectare, montaj sau instalare
Date de contact:
Adresa: Mogosoaia, Str. Eugen Barbu, Nr. 22, Ilfov
Telefon: 0314 326 075
Email: office@a-invest.ro

O pompa de caldura este un aparat high-tech care transfera caldura dintr-o parte in alta

Tehnologia care eficientizează transferul de energie din exterior în interior este o comoditate valoroasă pe care oamenii de știință din jurul lumii fac eforturi mari pentru a o dezvolta. Pompa de căldură se numără printre puținele tehnologii capabile să satisfacă așteptările în privința calității și eficienței costurilor.

Pe măsură ce popularitatea pompelor de căldură crește semnificativ de la un an la altul, la fel de repede și miturile legate de funcționarea și caracteristicile acestora, cunosc o răspândire din ce în ce mai rapidă. Pentru a evita dezinformarea, ne-am hotărât să spulberăm cele mai întâlnite mituri prin argumente și explicații valide. O pompă de căldură este un aparat high-tech care transferă căldura dintr-o parte în alta, iar această căldură se transformă în energie care poate fi utilizată într-un număr mare de domenii.

MODELE

Portofoliu

Am izbutit sa avem un portofoliu de clienti multumiti de serviciile si flexibilitatea de care am dat dovada in solutionarea problemelor tehnice aparute, clientii nostri sunt firme cunoscute cum ar fi: AFI MALL BRASOV, CONTINENTAL AUTOMOTIVE SIBIU, AFCON ELECTRA, MERCEDES CAMIOANE, CAMPUS SKANSKA, AQUILA CONSTRUCT, PIATA MURES BUCURESTI.

Clienti

In prezent colaboram cu un numar mare de firme de profil in ceea ce priveste piesele de schimb cat si echipamente noi.

Parteneri

Partenerii nostri sunt firme cunoscute in domeniu in tara, cat si in strainatate cum ar fi : TRANE, CARRIER, LG, VIESSMANN, ROMSTAL, BUDERUS, WILLO.