Instalatii termice si pompe

Va oferim servicii de consultanta, proiectare, montaj sau instalare
Date de contact:
Adresa: Mogosoaia, Str. Eugen Barbu, Nr. 22, Ilfov
Telefon: 0314 326 075
Email: office@a-invest.ro

Instalatia termica reprezinta unul dintre cele mai importante aspecte din interiorul casei.

Instalația termică reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte din interiorul casei. Cu cât aceasta este făcută la cele mai înalte standarde de calitate și siguranța, cu atât facturile se diminuează și confortul este unul major.
Firma noastră este specializată în instalații termice, iar lucrările finalizate cu brio ne stau mărturie a calității. Indiferent dacă este vorba de o suprafață mare (casă, bloc) sau una restrânsă (apartament), eficiență lucrării este garantată. Avem soluții de încălzire sub toate formele de la gaz la încălzire electrică la încălzire cu ulei ars.

Pompe

Firma noastră se distinge prin propunerea unor soluții de pompare moderne, eficiente și fiabile, de la fabricanți de prestigiu. Acordăm atenție oricărei cereri și putem oferi atât pompe pentru domeniul industrial, cât și pompe comerciale pentru casă și grădină. Putem răspunde oricăror solicitări legate de cazuri speciale de pompare, deoarece ne bazăm atât pe experiența noastră, cât și pe experiența partenerilor noștri interni și externi.

Portofoliu

Am izbutit sa avem un portofoliu de clienti multumiti de serviciile si flexibilitatea de care am dat dovada in solutionarea problemelor tehnice aparute, clientii nostri sunt firme cunoscute cum ar fi: AFI MALL BRASOV, CONTINENTAL AUTOMOTIVE SIBIU, AFCON ELECTRA, MERCEDES CAMIOANE, CAMPUS SKANSKA, AQUILA CONSTRUCT, PIATA MURES BUCURESTI.

Clienti

In prezent colaboram cu un numar mare de firme de profil in ceea ce priveste piesele de schimb cat si echipamente noi.

Parteneri

Partenerii nostri sunt firme cunoscute in domeniu in tara, cat si in strainatate cum ar fi : TRANE, CARRIER, LG, VIESSMANN, ROMSTAL, BUDERUS, WILLO.